Κατηγορίες
Ελλάδα

Μαϊμού εμβολιασμοί στην περιοχή της Καρδίτσας

Την ώρα που η χώρα μετράει 13.843 θανάτους από τον κορωνοϊό (σύμφωνα με τα στοιχεία της 4ης Σεπτεμβρίου 2021) εξακολουθούν να υπάρχουν σε θέσεις ευθύνης παντελώς ανεύθυνα άτομα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία τους γενικότερου συνόλου – έχοντας πλήρη γνώση αυτού που κάνουν.

Η υπόθεση των μαϊμού εμβολιασμών αποκαλύφθηκε από… σπόντα, όταν βρέθηκε ότι έλειπε η σφραγίδα ιατρού από τα έγγραφα εμβολιασμών. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και έτσι αποκαλύπτεται ότι για όλα την ευθύνη φέρει μια διοικητική υπάλληλος στο Εμβολιαστικό Κέντρο Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η υπάλληλος, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχε δείξει μια γιατρός, έμπαινε στο σύστημα (ακόμη και σε ώρες εκτός βάρδιας) και δήλωνε εικονικούς εμβολιασμούς.

Έως τώρα έχουν βρεθεί τουλάχιστον 47 εικονικοί εμβολιασμοί (και αυτό μόνο για τον Αύγουστο). Για το θέμα έχει ήδη επέμβει το Υπουργείο Υγείας και ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκτός από Ε.Δ.Ε. αναμένεται να επισκεφτεί και την τοπική Εισαγγελία.