Κατηγορίες
δήμαρχος Αλεξάνδρειας παιδεία

Το μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για τη νέα σχολική χρονιά

Στο μήνυμά του, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2021 – 2022), ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά για μια ακόμη φορά μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και μαθήτριες). Η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά να ζουν μια διαφορετική καθημερινότητα.

Από καρδιάς εύχομαι, η νέα σχολική χρονιά που αρχίζει να είναι γεμάτη με χαμόγελα, ελπίδες και όνειρα, δίψα για γνώση και δημιουργία .

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και επιμονή στη στήριξη και στην καθοδήγηση των παιδιών μας.

Στους γονείς εύχομαι υγεία και υπομονή και να βρουν τον καλύτερο τρόπο ώστε να συνεχίσουν να στηρίζουν και να ενισχύουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ως Δημοτική αρχή, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα), σε συνεργασία με τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων μας, ώστε στις 13 Σεπτεμβρίου όλες οι σχολικές μονάδες να λειτουργήσουν ομαλά και με ασφάλεια.

Η παιδεία και η μόρφωση των παιδιών μας είναι υπόθεση όλων μας και είναι χρέος μας να επενδύσουμε στη νέα γενιά, στο μέλλον του τόπου μας.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και δημιουργία.”