Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κάλεσμα του Δήμου Αλεξάνδρειας για συμμετοχή σε δράση street art

Κάλεσμα για συμμετοχή σε δράση street art απευθύνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, έχοντας ως στόχο την αισθητική αναβάθμιση σημείων της Αλεξάνδρειας.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους φίλους της ζωγραφικής και του graffiti (επαγγελματίες και ερασιτέχνες, μικρούς και μεγάλους, δημότες και κατοίκους του Δήμου) που θα χρησιμοποιήσουν για καμβά ΚΑΦΑΟ που βρίσκονται σε δρόμους της Αλεξάνδρειας.

“Σκοπός είναι να δώσουμε χρώμα αρχικά σε γωνιές της πόλης μας. Κάνουμε μικρές αλλά καλαίσθητες παρεμβάσεις, χρησιμοποιώντας ως καμβά τα γνωστά σε όλους μας ως ΚΑΦΑΟ (δηλαδή τους διανεμητές ρεύματος και τηλεφωνίας) που βρίσκονται σε πεζοδρόμια της πόλης.

Βάζουμε τα πινέλα, τα χρώματα, τα υλικά που είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και δανειζόμαστε από την Κοινότητα τους καμβάδες (ΚΑΦΑΟ).

ΕΣΕΙΣ βάλτε την έμπνευση τη φαντασία και τις ικανότητες σας στη ζωγραφική ή στο grafiiti.” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων και συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ) και στο τηλέφωνο 23330 53450.

Η έναρξη και ο χρόνος της δράσης προσαρμόζεται και συμφωνείται με τον συμμετέχοντα καλλιτέχνη.

“Βγάζουμε το γκρίζο απ΄ τη ζωή μας, δίνουμε χρώμα σε μικρές γωνιές του Δήμου μας!!” καταλήγει η ανακοίνωση.

* οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι από παρόμοια δράση που έγινε στο Δήμο Ηλιούπολης.