Κατηγορίες
μουσική πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

SUMMER OUT 2021 – συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο Σέλι (8/8/2021)

Η Π.Ε Ημαθίας, στα πλαίσια του πρώτου Summer Out που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου στο Σέλι, διοργανώνει μουσική συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9,00 το βράδυ και θα γίνει στο χώρο του πάρκινγκ, στην είσοδο του χωριού (από Βέροια) και η είσοδος θα γίνεται μόνο με αριθμημένες προσκλήσεις τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά από τη Δευτέρα 2/8/2021 έως την Παρασκευή 6/8/2021 με ονομαστική κράτηση στο τηλέφωνο 2331350109 της ΠΕ Ημαθίας και ώρες 8:00 – 14:00. (κα Ιωάννα Γκουτζιλίκα και Ελένη Μάμαλη). 

Οι προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου από το Γραφείο Τουρισμού, στον 1ο όροφο της Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44 Βέροια.

Επίσης προσκλήσεις θα διανέμονται από το Καφέ Μπρίκι στη Βέροια Μητροπόλεως 44, το Καφέ Bad Fish Ανοίξεως και Καρατάσου γωνία, από το ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΑΛΑ στην οδό Μητροπόλεως, το Καφέ ΚΟΧΛΙΑΣ στον Πεζόδρομο,  τον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου (Υπεύθυνη κα. Κωνσταντίνα Λέκκα) και την Κοινότητα Σελίου (κ Αντώνης Πιτούλιας) μέχρι την εξάντλησή τους.

Ευχαριστούμε όλους που στηρίζουν και συμμετέχουν στη διοργάνωση της Συναυλίας, τον Δήμο Βέροιας, την Δημοτική Κοινότητα Σελίου, τον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου, τα Καταστήματα Αφοι Μεϊμαρίδη και Απ. Τσιαμήτρος, καθώς και όλους τους εθελοντές.

• Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.

• Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30 για την διευκόλυνση της ροής.

• Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των ταξιθετών σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων στον χώρο της εκδήλωσης.

• Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους καθ’ όλη την διάρκειά της.