Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας εργασία

Προσλήψεις καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας “Εστία Μουσών”

Σε προσλήψεις 28 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 9 μήνες, προχωρά ο Δήμος Νάουσας για τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα είναι ωρομίσθιο, αμιγώς αμειβόμενο από τα έσοδα που θα προέρχονται από το αντίτιμο των διδάκτρων που θα εισπράττει ο Δήμος Νάουσας από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ειδικότητες που ζητούνται, τα προσόντα, τα δικαιολογητικά και την διαδικασία των προσλήψεων αναφέρονται στην σχετική απόφαση που έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.naoussa.gr/news/calls/proslipsi-kallitechnikou-mousikou-prosopikou-4751

Επίσης, ολόκληρη η ανακοίνωση με το παράρτημά της είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Νάουσας και στη Διαύγεια (ΑΔΑ: 6ΜΤ9ΩΚ0-ΙΘΦ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τις 25 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου, τις εργάσιμες μέρες (ώρες από 09:00 έως 13:00), στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας (οδός Δημητρίου Βλάχου 30, 2ος όροφος Δημαρχείο Νάουσας). Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2332024234 και 2332350374.