Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Το ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” ενημερώνει για τη δράση απατεώνων

Για μια ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” ενημερώνει τους πολίτες ότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο απατεώνες να εκμεταλλεύονται τόσο το όνομά του όσο και τη διάθεση των πολιτών να βοηθήσουν.

Ενημερώνει λοιπόν ότι εξακολουθούν να δρουν στην περιοχή απατεώνες που ισχυρίζονται πως πωλούν προϊόντα σε ανύποπτους πολίτες που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν το ΚΔΗΦ, με σκοπό όμως το προσωπικό τους κέρδος.

Όπως επισημαίνεται, τα προϊόντα που κατασκευάζουν οι ωφελούμενοι, διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην αγορά με εκθέσεις – bazaar και στο εκθετήριο του χώρου μας. Πάντα με παραστατικό απόδειξης και βεβαίωση με σφραγίδα του Συλλόγου.

Κανείς δεν έχει εξουσιοδότηση να διακινεί και να πουλάει προϊόντα χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΔΗΦ ΑμεΑ ¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άγνωστος προς εσάς, σας προσεγγίσει, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Κέντρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23330-27212ή ενημερώστε το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.