Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας – βίντεο

Συνεδρίασε αργά το απόγευμα τη Δευτέρας 28 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό υπήρξε και ζωντανή μετάδοση της τηλεδιάσκεψης.

Ενδιαφέροντα πράγματα ακούστηκαν κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Μεταξύ αυτών, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης το ποσοστό των εμβολιασμών στο Δήμο σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ανέρχεται τις ημέρες αυτές στο 32% (χωρίς να διευκρινίζεται αν το ποσοστό αφορά πλήρως εμβολιασμένους ή αν αφορά 1 δόση ή και 2η δόση). Όσον αφορά τα κρούσματα, για την προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο ήταν 18.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη του στην Αθήνα (και στο θέμα τις ίδρυσης σταθμού του ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια αλλά και στις προτάσεις που έκανε ο Δήμος για να ενταχθούν έργα και προμήθειες στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” καθώς και στην αποχέτευση σε 8 οικισμούς στη Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών και σε εκσυγχρονισμό και επέκταση του αποχετευτικού της Αλεξάνδρειας).

Επίσης έγινε αναφορά – κατόπιν παρέμβασης του δημοτ. συμβούλου Ηλία Ιακωβίδη – στο θέμα των κάδων και της πλύσης τους και της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Υπήρξε επίσης ενημέρωση για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Δείτε το βίντεο από τη συνεδρίαση στη συνέχεια: