Κατηγορίες
αθλητικά

Στις 28 Ιουνίου ξεκινά το Veria Basketball Camp 2021

Από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου θα διαρκέσει το φετινό Veria Basketball Camp, στο οποίο συνδιοργανωτές είναι το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, του ΑΟΚ και των Αετών Βέροιας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από 6 έως 17 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης και σωματομετρικής δομής. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 € / άτομο (αδέλφια τιμή 40 ευρώ/άτομο) το οποίο θα καταβάλλεται με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα ο οποίος και αναλαμβάνει την ορθότητα των στοιχείων και την πλήρη ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο Veria Basketball Camp 2021.

Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι μικρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (120 φέτος σε σχέση με τα 180-230 παιδιά που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια) ενώ σύμφωνα με το υπάρχον πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να μας προσκομίσουν αρνητικό self test (συνάπτουμε το σχετικό pdf) που έχει διενεργηθεί έως 24 ώρες πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προπονήσεις, το κόστος συμμετοχής, τις παροχές ή ακόμη και τη διαμονή για τους συμμετέχοντες από περιοχές εκτός Βέροιας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Veria Basketball Camp 2021 στο facebook http://www.facebook.com/veriacamp καθώς και στο τηλέφωνο 6984 958 745.