Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Συνέχεια στη διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ – Τσαβδαρίδη, νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Συνέχεια στην ιδιότυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και του βουλευτή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη (με δελτία τύπου που το ένα διαδέχεται το άλλο, και από τις δυο πλευρές) δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά αντικείμενο της διαμάχης η σχέση Τσαβδαρίδη με το Δήμο Βέροιας. Στο δελτίου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης απασχόλησε αρνητικά τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη όχι μόνο της Ημαθίας, αλλά όλης της Ελλάδος.

Το θέμα γνωστό. Η διεκδίκηση επιπλέον χρηματικών ποσών από το Δήμο, ενώ λαμβάνει ως Βουλευτής την βουλευτική αποζημίωση.

Προφανώς δεν του αρκεί η βουλευτική αποζημίωση και διεκδικεί δικαστικά επιπλέον χρήματα, τα οποία θα του καταβληθούν από τους δημότες της πόλης της Βέροιας, αν και εφόσον δικαιωθεί.

Το ζήτημα δεν είναι νομικό, αλλά ΗΘΙΚΟ. Μια λέξη και ένα εννοιολογικό περιεχόμενο πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε νομική διάσταση.

Βέβαια, κατά δήλωσή του ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε ρητά ότι αποποιείται (βλ. σχετικά http://www.alli-apopsi.gr/topika/antiparathese-l-tsabdaride-me-ton-suriza-gia-ten-epaggelmatike-tou-skhese-me-ton-demo-beroias.html?fbclid=IwAR0-ZEZNQHehBT2a9jOLPlxo41jMSjjS2Rs8FX3ZMKbOZFtiAs5Tli9Piw4 και https://www.veriotis.gr/2021/06/tsabdaridis-paraitoymai-apo-tis-nomimes-axioseis-moy.html) του νομικού (και μόνο) δικαιώματος του να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να λέει την αλήθεια και να μην επιδίδεται και πάλι σε παραγωγή ψευδών ειδήσεων (fake news), όπως έπραξε μόλις προ ολίγων ημερών.