Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Ενδιαφέροντα θέματα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας

Δυο – τρία ενδιαφέροντα θέματα έχει η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 18 Μαΐου, στη 1 μετά το μεσημέρι.

Μεταξύ αυτών που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση μελέτης των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια δυο αυτοκινούμενων σαρωθρων και ενός ηλεκτρικού φορτωτή πολλαπλών χρήσεων καθώς και πέντε τετράκυκλων ηλεκτρικών οχημάτων με ανατροπή.

Επίσης θα αποφασιστεί το αν θα κατατεθεί πρόταση του Δήμου για χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που θα φέρει τον τίτλο “Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο Δήμο Αλεξάνδρειας”. Φυσικά αυτό μόνο δεν φτάνει επειδή ο Δήμος θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να στήσει ανακύκλωση (για οικιακά απορρίμματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές κλπ) ενώ για να φτάσουμε στην αίτηση-πρόταση απαιτείται χρόνος για τα προπαρασκευαστικά – και μέχρι την υλοποίηση βλέπουμε…

Εν τω μεταξύ ενδιαφέρον φαίνεται (από τον τίτλο – περισσότερα θα σας έχουμε όταν θα μάθουμε λεπτομέρειες) και το σημείο που αφορά την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (έγκαιρη προειδοποίηση για έκτακτα συμβάντα).