Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Πρόταση για βελτίωση αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 633.000 ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», κατέθεσε στο Υπουργείο Εσωτερικών, αίτημα χρηματοδότησης του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», προϋπολογισμού 633.600,80 ευρώ.

Το προτεινόμενο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών σε περιοχές όπου υφίστανται αγροτικές καλλιέργειες και μέσω της υλοποίησης του θα εξασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη διέλευση των αγροτών (γεωργικών μηχανημάτων), για την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων τους, με ταυτόχρονη μείωση κόστους αυτών. Το συνολικό μήκος των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν και εξυπηρετούν την περιοχή με αγροτικές καλλιέργειες ανέρχεται σε 4.410 μέτρα.

Με την ολοκλήρωση κατάθεσης της αίτησης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ. Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε τα εξής:

Η αίτηση μας αυτή, είναι η πρώτη που κατατίθεται από μια σειρά προτάσεων χρηματοδότησης που προετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Θα συνεχίσουν και άλλες προτάσεις που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, υλοποιώντας το πρόγραμμα για το οποίο δεσμευτήκαμε, δίνοντας έμπρακτα λύσεις στις ανάγκες των συνδημοτών-πολιτών του Δήμου μας”.