Κατηγορίες
κορωνοϊός

Χωρίς μπαρμπατζόλες! – όπως πρέπει όταν μιλάς σε νέους

Ένα ακόμη βίντεο στο οποίο γίνεται επίδειξη του τρόπου με τον οποίο γίνονται τα self tests (με τον τρόπο που πρέπει, αφού τόσο η αισθητική του όσο και η παρουσίαση είναι στο στύλ των βίντεο που οι νέοι βλέπουν) δόθηκε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης – με τη σημείωση ότι τέτοια θα πρέπει να τα έκαναν από καιρό, απ’ την πρώτη στιγμή που ο κορωνοϊός μπήκε στην καθημερινότητά μας και την ανέτρεψε. Επιτέλους ξύπνησαν.

Τα νέα παιδιά όταν βλέπουν τον κάθε μπαρμπατζόλα να μιλάει με τρόπο που θεωρούν βαρετό και ξεπερασμένο δεν πρόκειται καν να ανοίξουν ένα βίντεο για να το δουν. Ενώ έτσι ο τρόπος προσέγγισης αλλάζει – το βίντεο θυμίζει λίγο διαφήμιση για κινητά αλλά τέτοια δεν είναι που βλέπουν τα παιδιά μας;; Με έντονη μουσική, γρήγορες εναλλαγές στα πλάνα και σπηκάζ που σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου στην οθόνη;; Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το τμήμα εκείνο της κοινωνίας με τη μεγαλύτερη κινητικότητα, που από τη Δευτέρα και μετά θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.