Κατηγορίες
Ημαθία

Αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό στα Α.Τ. Αλεξάνδρειας και Νάουσας από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας

Την Ημαθία επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος και μέλη του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από την περιοχή.

Επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ενώ παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό, τα οποία παρέλαβαν οι Διοικητές των εν λόγω υπηρεσιών.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προστασίας του προσωπικού της Αστυνομίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Ψαρογιάννης και τα υπόλοιπα μέλη είχαν συναντήσεις με τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας, Ταξίαρχο Γ. Αδαμίδη καθώς και με αλλά στελέχη – μέλη της Ένωσης στην Ημαθία, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης.