Κατηγορίες
Ημαθία

Ανακοίνωση από το Παράρτημα Ημαθίας – Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ

Από το Παράρτημα Ημαθίας – Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

“Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι εξεδόθη ο προγραμματισμός παραθερισμού για το τρέχον έτος στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς. Επισημαίνεται ότι επειδή λόγω της πανδημίας οι συνθήκες υλοποίησης του προγραμματισμού είναι αβέβαιες, ενδέχεται αυτός να αναπροσαρμόζεται βάσει των εκάστοτε ισχυουσών συνθηκών.

Ο κατ΄ αρχήν προγραμματισμός δημοσιεύεται στην Ιστότοπο (blog) του Παραρτήματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους έγκαιρα (εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές).

Κύρια προσπάθεια όλων μας η αποφυγή χρήσης εντύπου ή χειρόγραφου υλικού. 

Για την αποφυγή φυσικής επαφής, παρακαλούμε να “κατεβάζετε” (download) το αρχείο της αίτησης σε μορφή word, να το συμπληρώνετε και να στέλνετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά σας σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα ευανάγνωστα  σε μορφή pdf ή jpg, με e-mail.

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνει:

α. Ηλεκτρονικά (με e-mail) από ΤΩΡΑ.

β. Ταχυδρομικά, με ημερομηνία αποστολής ΜΕΧΡΙ 2/4/2021.

γ. Αυτοπροσώπως, κατόπιν ραντεβού (μόνο ένας μέσα στο γραφείο κάθε φορά) από τη Δευτέρα 15 Μαρ 21 MEXPI το μεσημέρι (14.00ω) της Παρασκευής, 2/4/2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του ΚΑΑΥΛ και το έντυπο της αίτησης, θα βρείτε στον Ιστότοπο του Παραρτήματος. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο, ζητήστε να σας το στείλουμε ηλεκτρονικά.