Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, συγχαίρει τα παιδιά και την προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου, κα Τσομίδου Συμέλα και το μαθητή και την καθηγήτρια του 2ο Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, κα Ζαμπούνη Στυλιανή, για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της επετειακής διαδικτυακής εκδήλωσης της 20ης Μαρτίου 2021, με τίτλο “Από την πλάκα και το κοντύλι στην οθόνη και το πληκτρολόγιο”.

Το πρόγραμμα διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τα 1ο, 2ο, 3ο και 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ), για τη συμμετοχή στον εθνικό εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η Επετειακή Εκδήλωση είχε την έγκριση του ΥΠΑΙΘ (Φ.7/ΦΜ/172143/22622/Δ1 26-2-21) και μεταδόθηκε ζωντανά και είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: http://www.webtv.eisodos.com/.

Η συμμετοχή σχολείων μας, σε τέτοια προγράμματα ενισχύει, τις διαπροσωπικές και διαπολιτισμικές ικανότητες μας, και συμβάλλει στην εξωστρέφεια της πόλης μας.