Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Ευχαριστήριο από το Δήμο Αλεξάνδρειας για την αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας έγινε το πρωί της Τρίτης και ο Δήμος Αλεξάνδρειας εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τρίτη 30 Μαρτίου, στο ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

Η αιμοδοσία έγινε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID αλλά και για την ασφάλεια και προστασία των αιμοδοτών και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες και τις δημότισσες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να δώσουν αίμα, προσφέροντας ζωή, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά και και όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Επίσης, ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Ρεσινιώτη Απόστολο για την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία καθώς και το προσωπικό της Κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.”