Κατηγορίες
παιδεία

ΕΜΕ Ημαθίας: παράταση εγγραφών για τον διαγωνισμό “Πυθαγόρας”

Το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας πρόκειται να αποτελέσει φέτος για πρώτη χρονιά εξεταστικό κέντρο για το νέο πρωτότυπο διαγωνισμό μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά το Σάββατο 3/4/2021 σε μια ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα ,όπου ο μαθητής θα χρησιμοποιήσει έναν μοναδικό κωδικό που θα του έχει δοθεί κατά την εγγραφή του.

Ο διαγωνισμός αφορά μαθητές Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού καθώς και Α-Β-Γ Γυμνασίου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε οι μαθητές να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό:

1) Να συμπληρώσουν το έντυπο γονικής συναίνεσης, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

2) Να καταθέσουν στον αριθμό λογαριασμού που δίνεται παρακάτω το ποσό των 10ευρώ , όπου αυτόματα ο μαθητής γίνεται συνδρομητής του περιοδικού ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού θα το παραλάβει.

3) Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

**Μέσα στη φόρμα συμμετοχής θα γίνει η επισύναψη των παραπάνω αρχείων**

Με το πέρας της παραπάνω διαδικασίας, ολοκληρώνεται η συμμετοχή του μαθητή στο διαγωνισμό. Στη συνέχεια, ο μαθητής θα παραλάβει τους κωδικούς του, στο email που έχει δηλώσει ,για την είσοδο στην πλατφόρμα του διαγωνισμού και οδηγίες σχετικά με την προγραμματισμένη μέρα και ώρα του διαγωνισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η εγγραφή του μαθητή/ριας ως συνδρομητής/ρια του περιοδικού της ΕΜΕ με τίτλο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (κόστος συνδρομής 10 ευρώ)και η συμπλήρωση του εντύπου γονικής συναίνεσης.

IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: GR8701100800000008000646706

Επωνυμία: Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ΕΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

*ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021*

Για να είναι ενεργή η εγγραφή σας θα πρέπει να επισυνάψετε στη φόρμα συμμετοχής τα έντυπα της γονικής συναίνεσης και την απόδειξη κατάθεσης της συμμετοχής.

Αν υπάρχει πρόβλημα στην επισύναψη , μπορείτε να αποστέλλετε τα έντυπα στο email: mathima0@gmail.com

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Σαραφοπούλου Χαρίκλεια (Γυμνάσια)- ώρες επικοινωνίας: 18:00-20:00 – τηλ: 6972078526

email: xaroula_sarafopoulou@hotmail.com

Στυλιανίδου Αλεξάνδρα (Δημοτικά) – ώρες επικοινωνίας: 11:00-13:00 – τηλ: 6979721360

email: alekastyl@gmail.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

www.emeimathias.gr

http://www.hms.gr/pythagoras/