Κατηγορίες
δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Γκυρίνης για καρναβάλι Μελίκης και Σαρακοστή

Σε δήλωσή του για την περίοδο της Σαρακοστής αλλά και για το Καρναβάλι της Μελίκης που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί μου συνδημότες

Η Καθαρά Δευτέρα που είχαμε συνηθίσει να διανύουμε τα προηγούμενα χρόνια με αυτή τη Καθαρά Δευτέρα του 2021, ήταν εντελώς διαφορετική.

Η ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, μας βάζει προ των ευθυνών μας και μας καλεί σε συμμόρφωση σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε τον αντίκτυπο στη τοπική οικονομία μας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν μας επέτρεψε να βρεθούμε μαζί, με τους συνανθρώπους μας, να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε.

Με υπομονή και ελπίδα θα ξεπεράσουμε και αυτή την δοκιμασία, ώστε του χρόνου να τηρήσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, όπως ξέρουμε..

  • Τηρούμε τα μέτρα.
  • Μένουμε ασφαλείς.
  • Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας.

Μαζί με τις ευχές μου για Καλή Σαρακοστή, ανανεώνω το ραντεβού μας των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και ιδίως για το Μελικιώτικο Καρναβάλι του 2022.”