Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Σε δημόσια διαβούλευση η πρώτη φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023 του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της σύνταξης του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023, ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου, για την περίοδο 2020-2023, το οποίο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 01/2021 (ΑΔΑ: ΨΟΕΙΩΨΠ-9Χ3) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. ΕΔΩ, θα βρείτε το πλήρες κείμενο.

Για το σκοπό αυτό, προσκαλούνται οι δημότες, ενώσεις πολιτών, καθώς και οι εκπρόσωποι τοπικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων, να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της τελικής μορφής του Στρατηγικού Σχεδιασμού, συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο, αναφορικά με τις δράσεις και τα έργα που δύνανται επιπλέον να περιληφθούν, σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη της περιοχής.

Οι προτάσεις που θα προκύψουν από τη διαδικασία διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν και εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα συμπεριληφθούν στο σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, στο οποίο αποτυπώνονται οι εξειδικευμένες δράσεις με τον αντίστοιχο οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει από την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00.

Η υποβολή του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνεται:

  • Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/DJH2W5zm4hteLDgK6
  • Εγγράφως, με ταχυδρομική αποστολή στη Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 42, 59300 Αλεξάνδρεια και την ένδειξη: «Ερωτηματολόγιο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αλεξάνδρειας»
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: stamos@alexandria.gr

“Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αλεξάνδρειας” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.