Κατηγορίες
αγροτικά Δήμος Αλεξάνδρειας

Δημοπρασία για εκμίσθωση αγροτεμαχίων απ’ το Δήμο Αλεξάνδρειας

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων ως ακολούθως:

  • Την ώρα 09:00 με 10:00 για την εκμίσθωση της Κοινότητας Κεφαλοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών. Πρώτη επαναληπτική ορίζεται η 11η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Δεύτερη επαναληπτική ορίζεται η 18η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.
  • Την ώρα 10:00 με 11:00 για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων της Κοινότητας Πλατάνου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος. Πρώτη επαναληπτική ορίζεται η 11η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Δεύτερη επαναληπτική ορίζεται η 18η Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δημοπρασίες παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333-51304 (κα Αρβανιτοπούλου).