Κατηγορίες
αγροτικά τοπική επικαιρότητα

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “δε συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις λόγω της πανδημίας”

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Αλεξάνδρειας, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχουν ανακοινωθεί – προγραμματιστεί, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Ενημερώνουμε τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ, τις αστυνομικές αρχές, τους κατοίκους του νομού Ημαθίας και των όμορων νομών, πως ο Σύλλογος Αγροτών του Δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμιά κινητοποίηση με τρακτέρ ή σε κάποια μηχανοκίνητη πορεία ή σε συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα.

Η απόφαση προκύπτει από διαδικτυακή Γενική Συνέλευση η οποία λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, ενώ με όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διαδικτυακά έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί.

Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε το σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το Υγειονομικό Σύστημα, τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων που πέραν των άλλων αντιμετωπίζουν και δυσκολίες στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση όσων διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους, καθώς οι στιγμές που ζούμε δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Ο Α.Σ. Αλεξάνδρειας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τη δυναμική του. Για όσους δεν θυμούνται ας ρωτήσουν.”