Κατηγορίες
κοινωνία

Συνάντηση εκπροσώπων των αστυνομικών της Ημαθίας με την πρόεδρο του συλλόγου “Τα παιδιά της Άνοιξης”

Όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με την πρόεδρο του συλλόγου “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, Ελεον. Σαρκατζή.

Στη συνάντηση η ΕΑΥΝΗ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, Μούρτη Απόστολο, τον Αντιπρόεδρο Τσιλώνη Νικόλαο και τον Ταμία της, Κοπαλίδη Αγαθοκλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “Η Πρόεδρος, μας παρουσίασε τη δράση του συλλόγου, καθώς και τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να ανεγερθεί και νέα δομή του συλλόγου στην Πατρίδα Ημαθίας!

Η Ένωση μας τάχθηκε υπέρ του αγώνα αυτού συνεισφέροντας ένα χρηματικό ποσό για την ανέγερση μιας νέας δομής ΚΔΗΦ, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα ζωής τους!

Εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και το προσωπικό που υπηρετεί στο υφιστάμενο ΚΔΗΦ Αλεξάνδρειας!”