Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία

Παραδόθηκε ινοπτικό βρογχοσκόπιο στο Νοσοκομείο Νάουσας από το Δήμο

Ένα ινοπτικό βρογχοσκόπιο για την αντιμετώπιση των αναγκών του Νοσοκοµείου Νάουσας λόγω του κορωνοϊού παρέδωσε, το βράδυ της Τετάρτης (30.12.2020), ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας στον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας Κωνσταντίνο Λυκοστράτη.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αντώνη Καραγιαννίδη ενημέρωσαν τον κ. Λυκοστράτη ότι το προσεχές διάστημα ο δήμος θα παραδώσει στο νοσοκομείο και αντλίες έγχυσης φαρμάκων.

Επίσης, μετέφεραν θερμές ευχές εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής για καλή χρονιά και υγεία σε όλο προσωπικό του νοσοκομείου, που δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας, καθώς και γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς του νοσοκομείου, με την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα και δυνατοί στα σπίτια τους.

«Στο Δήμο Νάουσας επιλέξαμε φέτος να μειώσουμε κονδύλια που προορίζονταν για δευτερεύουσες ανάγκες και να κατευθύνουμε το μεγαλύτερο κομμάτι των οικονομικών μας δυνατοτήτων στην κοινωνική μας πρόνοια και στην υγειονομική θωράκιση του τόπου μας.

Έτσι, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε στο Νοσοκομείο μας το ινοπτικό βρογχοσκόπιο για την αντιμετώπιση των αναγκών κατά της πανδημίας και τις επόμενες μέρες θα παραδώσουμε και τις αντλίες έγχυσης φαρμάκων, με στόχο να συμβάλλουμε έμπρακτα στην θωράκιση της περιοχής μας.

Εύχομαι, εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής, υγεία και καλή χρονιά στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας και από καρδιάς σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας, ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις οικογένειες και τους αγαπημένους τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.