Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία

Στη δημοσιότητα ο ετήσιος απολογισμός του Δήμου Νάουσας

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο ετήσιος απολογισμός του Δήμου Νάουσας, για την πρώτη περίοδο που στη διοίκηση του Δήμου είναι ο Ν. Καρανικόλας και η παράταξή του (Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2020).

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία ο απολογισμός δεν παρουσιάζεται δια ζώσης αλλά με ανάρτηση όλων των στοιχείων στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας αναφέρει τα ακόλουθα: “Η πρώτη χρονιά της διοίκησή μας ήταν μια δύσκολη αλλά συνάμα μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Κληθήκαμε να διαχειριστούμε εκατοντάδες θέματα για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, χαράξαμε τον στρατηγικό μας σχεδιασμό και ανοίξαμε νέους δρόμους για την ουσιαστική αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να υλοποιήσουμε ακόμη πιο σημαντικό έργο, να βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης την πόλη της Νάουσας και τις Κοινότητές μας.

Η δύναμη για να συνεχίσουμε, με την ίδια όρεξη και το μεράκι, είστε όλοι εσείς, οι συμπολίτες μας, οι οικογένειες, τα παιδιά και η νεολαία μας.

Για όλους εσάς, για τον τόπο μας, η προσπάθεια συνεχίζεται…”

το link είναι το ακόλουθο: https://www.naoussa.gr/news/announcements/etisios-apologismos-(septemvrios-2019-septemvrios-2020)-4490