Κατηγορίες
ευχές

Ευχές του βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρου Τσαβδαρίδη για το νέο έτος

Φίλες και Φίλοι

Ξέρω καλά ότι ο χρόνος που φεύγει ήταν χρόνος που άφησε βαθιές τις πληγές του στον κόσμο.

Η υγειονομική κρίση και οι συνεπαγόμενες επιπτώσεις του κοινωνικού περιορισμού και της οικονομικής δυσπραγίας κλόνισαν το χαμόγελό μας αλλά δεν λύγισαν την αποφασιστικότητά μας ούτε αποπροσανατόλισαν την πορεία μας.

Με την Επιστήμη οδηγό και την Πολιτεία αρωγό, η χώρα μας θα βγει τη νέα χρονιά από την κρίση της πανδημίας και θα συναντήσει ξανά τον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ανάτασης.

Η χρονιά που φεύγει γιγάντωσε την αλληλεγγύη μας για τον συνάνθρωπο, μεγέθυνε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής σε υγεία, κοινωνική πρόνοια, εθνική άμυνα και προστασία των πολιτών, πολλαπλασίασε το αίσθημα ευθύνης της κάθε μίας και του καθενός από εμάς για την προάσπιση του κοινωνικού συνόλου.

Η χρονιά που έρχεται, φέρνει τον άνεμο της αισιοδοξίας, του χαμόγελου, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Φέρνει την ορμή όλων ημών, των ανθρώπων που έχουμε περάσει τα δύσκολα, έχουμε σταθεί όρθιοι και αξιοπρεπείς, έχουμε μάθει από τα εμπόδια, τα όποια λάθη και τις όποιες παραλείψεις και τώρα, πιο συνειδητοποιημένοι και πιο ώριμοι, προχωράμε στη νέα εποχή.

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι χρονιά κοινωνικής δημιουργικότητας, οικονομικής άνθισης, οικογενειακής ευτυχίας και προσωπικής γαλήνης για όλους μας.

Καλή Χρονιά!

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Αν. Γεν. Γραμμάτεας ΚΟ της ΝΔ

Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ