Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Ημαθία

Στη Βέροια ο Μ. Χρυσοχοΐδης για συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και φορείς της Ημαθίας

Στη Βέροια για συνάντηση με αυτοδοικητικούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων βρέθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα μέτρα και τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι, εκπρόσωποι της αστυνομίας, του νοσοκομείου, της διεύθυνσης υγείας, του ιατρικού συλλόγου, της Πολιτικής Προστασίας, του επιμελητηρίου, των διευθύνσεων εκπαίδευσης.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης ανέφερε ότι πρώτιστο μέλημα πρέπει να είναι η ενεργοποίηση του αισθήματος της ατομικής ευθύνης και ότι οι Αρχές πρέπει να κινηθούν κυρίως προς αυτή την κατεύθυνση, αφού η ατομική ευθύνη και η τήρηση των κανόνων υγιεινής που συστήνουν οι ειδικοί αποδεικνύονται στην πράξη πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε περιοριστικό μέτρο λαμβάνεται, επισημαίνοντας ότι τα περιοριστικά μέτρα – λόγω της κόπωσης του κόσμου – θα πρέπει να είναι η τελευταία “γραμμή άμυνας” της κοινωνίας έναντι του κορωνοϊού.