Κατηγορίες
Περισκόπηση

Χρόνια μας πολλά!

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία. Αλλά δεκατρία!

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο έκλεισε η Περισκόπηση.

Είναι το παλιότερο, αλλά όχι το… γηραιότερο τοπικό blog / ηλεκτρονικό μέσο της περιοχής της Αλεξάνδρειας και ένα από τα παλιότερα της Ημαθίας.

Μεταξύ μας, το 13ο έτος δεν μας πήγε και πολύ καλά. Όπως σε όλους μας. Είναι ζόρικο το 2020!

Δεκατρία χρόνια είμαστε μαζί, με καλές και κακές ειδήσεις, με ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα, δεκατρία χρόνια με πολλές εκπλήξεις και πρωτιές. Όχι πρωτιές του τύπου “το διαβάσατε πρώτοι εδώ” (αν και αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές μέσα σε αυτά τα 13 χρόνια). Πρωτιές άλλου τύπου, όπως το ότι σε πραγματικά δύσκολους καιρούς φέραμε στις οθόνες σας γεγονότα σε ζωντανή μετάδοση. Ανοίγουμε δρόμους και το ξέρουμε. Και το ξέρετε. Μας αρέσει να καινοτομούμε και να δοκιμάζουμε νέα πράγματα.

Μια από τις τελευταίες πρωτιές είναι τα podcasts, τα οποία εσχάτως εντάξαμε στο πρόγραμμα της Περισκόπησης.

Για εμάς η ουσία είναι το πρωτότυπο περιεχόμενο και η διαφορετική ματιά σε αυτά που συμβαίνουν. Άλλωστε απευθυνόμαστε σε απαιτητικούς αναγνώστες. Συνειδητά βάζουμε σε δεύτερο ή ακόμη και σε τρίτο πλάνο τη συνήθη θεματολογία, αφού λατρεύουμε να εμβαθύνουμε σε μια σειρά θεμάτων που δεν είναι αυτό που λέμε “ελκυστικά” και “για πολλά κλικ”.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα περάσαμε πολλά μαζί, είδαμε πολλά μαζί, σχολιάσαμε πολλά μαζί. Μέσα στα δεκατρία αυτά χρόνια ήμασταν μαζί και εσείς, οι αναγνώστες, ήσασταν η δύναμη για την πορεία αυτή. Και μαζί συνεχίζουμε.

Χρόνια μας πολλά!