Κατηγορίες
κοινωνία

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος” ευχαριστεί θερμά το Γ’ Σύστημα Προσκόπων Βέροιας για την προσφορά ειδών ρουχισμού προς κάλυψη των καθημερινών αναγκών των ανήλικων παιδιών ωφελούμενης μητέρας του Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας της δομής μας.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του συστήματος, με επικεφαλής τον Αρχηγό Βαγγέλη Παπαχαραλάμπους, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου μας (Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια), με «ευλαβική» τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας του πρωτοκόλλου προστασίας της Πολιτείας από τη διασπορά του COVID19.

Οι πρόσκοποι ενημερώθηκαν από εργαζομένους της δομής για τη λειτουργία του Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας, καθώς και για τις δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης του «Έρασμου» (Βιωματικά Σεμινάρια – Σχολές Γονέων) που αναφέρονται στον αγώνα πρόληψης και απομείωσης της βίας στην τοπική μας κοινωνία και διατύπωσαν την πρόθεσή τους για έμπρακτη στήριξη του έργου μας, σύμφωνα με το πνεύμα του εθελοντισμού που διαπνέει τις εν γένει αρχές του προσκοπισμού.