Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Ημαθία

Ασφαλτόστρωση στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στην Αλεξάνδρεια

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος πραγματοποιούνται στην Αλεξάνδρεια, στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης που διέρχεται μέσα από την Αλεξάνδρεια.

Το συγκεκριμένο κομμάτι της Π.Ε.Ο. που βρίσκεται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αλεξάνδρειας είναι η οδός 28ης Οκτωβρίου. Από το πρωί της Τρίτης συνεργεία της Π.Ε. Ημαθίας προχωρούν στην αποξήλωση του παλιού ασφαλτοτάπητα και στην αντικατάστασή του, σε μεγάλα τμήματα της 28ης Οκτωβρίου.

Στο σημείο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 17/11 ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι οποίοι έκαναν και δηλώσεις.

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ανέφερε ότι ένα επίμονο και μακροχρόνιο αίτημα για την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα γίνεται πράξη. Όπως είπε όλοι οι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν στα σημεία που απαιτείται ενώ ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για τη συμβολή του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ανέφερε ότι το έργο συμπεριελήφθη στον σχεδιασμό της Π.Ε.,με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από το δίκαιο αίτημα του Δήμου και των πολιτών, είπε ότι έρχονται έργα που θα τα δουν όλοι οι πολίτες της Ημαθίας ενώ ευχαρίστησε τις υπηρεσίες για τη συμβολή τους.