Κατηγορίες
αγορά Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση – ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας για το ωράριο

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – όπως αυτό θα ισχύει μετά απ’ τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν λόγω κορωνοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας αναφέρει τα ακόλουθα:

Κυρίες και κύριοι,

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 72687/12-11-2020, καθορίζονται τα εξής:

  1. Το ωράριο των καταστημάτων τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνων, κρεοπωλείων, ιχθυοπωλείων κλπ.), των φαρμακείων και των συνεργείων αυτοκινήτων ορίζεται πλέον αυστηρά και για όλους μέχρι 20.30.  Υπενθυμίζεται ότι τα σχετικά καταστήματα δεν έχουν δικαίωμα όσο είναι ανοιχτά να διαθέτουν τα διαρκή είδη που αποκλείονται από τους αναφερόμενους στην Απόφαση ΚΑΔ.
  1. Εξαίρεση από το κλείσιμο έχει μόνο, λόγω των καταστροφών, το λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών σε εξειδικευμένα καταστήματα των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου και Καρδίτσας, καθώς και των Δήμων Χερσονήσου και Μίνωα Πεδιάδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.
  1. Από σήμερα το βράδυ εφαρμόζεται γενική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21.00.  Εξαιρούνται μόνο οι λόγοι εργασίας, επείγουσας φροντίδας υγείας και εξυπηρέτησης κατοικίδιου.