Κατηγορίες
αγορά Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Υπενθύμιση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας για τις εκλογές

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αύριο Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 (καταληκτική ημερομηνία) και ώρα 5:30μ.μ. το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κ&Δ Μακεδονίας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών (covid-19) και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Απολογιστική Γενική Συνέλευση των εκλογών, αλλά θα ξεκινήσει απευθείας η εκλογική διαδικασία από τις 5:30 μ.μ. έως 10:00μ.μ.

Θα ψηφίσουν τα Μέλη:

α) που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και για το έτος 2020.

β) και όσοι υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης παλαιότερων οφειλών, αφού έχουν

εξοφλήσει τα δυο τελευταία έτη, 2019 και 2020.

Για την είσπραξη των συνδρομών και το διακανονισμό οφειλών, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας (Ν. Πλαστήρα 81- 2333025746) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:00 ακόμη και την ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο των εκλογικών διαδικασιών στις Πρωτοβάθμιες Εμπορικές Οργανώσεις, τα Μέλη θα ψηφίζουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή οτιδήποτε άλλο έγγραφο που δηλώνει την ταυτοπροσωπία του.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι προσερχόμενοι στις εκλογές θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούνται οι αποστάσεις.