Κατηγορίες
αθλητικά

Νίκη της Βέροιας στο φιλικό με τον ΠΑΣ

Άνετη νίκη με 3-0 σημείωσε στο φιλικό με τον ΠΑΣ η Βέροιας. Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος κι ένα στις αρχές της επανάληψης, επικράτησε με 3-0.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και σημείωσε δυο τέρματα. Στο 27′ ο Λουκίνας με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0 (ανατροπή Πασά από Πανουργιά. Στο 40′ πάλι ο Λουκίνας από κοντά, μετά από δοκάρι του Πασά, διπλασίασε τα τέρματα της Βέροιας.

Η Βέροια σημείωσε και τρίτο γκολ στο 52′. Μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και μετά η Βέροια συντήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Παπαδάκης, Νησελίτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89′ Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73’ Οικονόμου), Μπλέτσας (87′ Περτσιούνης), Σιμόνι (59’ Μούργος), Πόζογλου (82’ Αποστολόπουλος), Πασάς (85’ Ιωάννου), Λουκίνας (66’ Καραγιάννης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Κάστρο (46’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης (46’ Λώλης), Λέο. Στο 57’ βγήκαν οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λέο και μπήκαν οι Σαλιάκας, Ροντρίγκο, Νάουμετς, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καρτάλης, Σιόντης, Παμλίδης.

Μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε:

«Ήταν το 9ο φιλικό παιχνίδι μας. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα της Superleague, σαφώς πιο φορμαρισμένη και ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλότερος. Θέλαμε ένα τέτοιο ματς. Μόνο οφέλη και προβληματισμούς θα παίρναμε από αυτό. Ο ΠΑΣ μας έβαλε πολλούς προβληματισμούς με το παιχνίδι του αλλά εμείς είχαμε καλή μετάβαση της μπάλας από άμυνα σε επίθεση και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα. Η Βέροια θα είναι έτοιμη όταν όλοι οι παίκτες της θα είναι σε θέση να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».