Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Τσαβδαρίδης για καταδίκη Χρυσής Αυγής: “η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε την εγκληματική δράση των θλιβερών νοσταλγών του Ναζισμού”

βουλευτές

Σε γραπτή δήλωση του με αφορμή την έκδοση της ετυμηγορίας του Εφετείου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβαδαρίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε την εγκληματική δράση των θλιβερών νοσταλγών του Ναζισμού στη χώρα μας και οριστικοποίησε ότι το τυφλό μίσος και ο φανατισμός δεν έχουν καμία θέση στο Κράτος Δικαίου.

Η Δημοκρατία μας νίκησε για ακόμη μία φορά. Η Δημοκρατία μας που ήδη με την απόφαση του Ελληνικού Λαού στις προηγούμενες εκλογές έστειλε στο περιθώριο της κοινοβουλευτικής Ιστορίας το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για τη συμβολή της προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί είναι η παράταξή μας που έστειλε στη Δικαιοσύνη όλους τους φακέλους, είναι η παράταξή μας που απέκλεισε την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, είναι η παράταξή μας που αρνήθηκε σε κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους τη νομιμοποίηση της παρουσίας της Χρυσής Αυγής σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, είναι η παράταξή μας που διευκόλυνε και επιτάχυνε την τελματωμένη για χρόνια ποινική διαδικασία.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά έκανε το καθήκον της χάρη στους εξαιρετικούς λειτουργούς της που διακρίνονται τόσο για την άριστη νομική τους κατάρτιση όσο και για την ευθυκρισία τους.”

Μη χάνετε τίποτε, συνδεθείτε με την Περισκόπηση σε facebook, twitter, youTube, instagram.