Κατηγορίες
Ημαθία

ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας: “ξεχρεώνουν κομματικά γραμμάτια που είχαν υποσχεθεί”

Από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Μετά το νοσοκομείο Βέροιας, συνεχίζονται οι τοποθετήσεις σε νοσηλευτικό προσωπικό με καθαρά κομματικά κριτήρια και ανάλογα σε ποιόν βουλευτή ήταν ακόλουθοι και όχι με αξιοκρατικά κριτήρια.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε την ενέργεια του “αξιοκράτη” και “δημοκράτη” διοικητή και του “δημοκρατικού” συμβουλίου που προχώρησε στην τοποθέτηση προϊσταμένων, με τόση αξιοκρατία που ανάγκασε τη μία εργαζόμενη να βγει στη σύνταξη, ενώ έπρεπε να τοποθετηθεί προϊσταμένη και την άλλη αντί να προαχθεί την υποβίβασαν δουλεύοντας σε βάρδιες, γιατί ήταν …ΣΥΡΙΖΑ. Τα μόνα κριτήρια που έλαβαν υπόψη τους ήταν αν “είναι δικά τους, γαλάζια παιδιά”.

Αν νομίζουν ότι μ’ αυτό τον τρόπο βοηθούν τον τομέα της υγείας και την κοινωνία, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ο μόνος τρόπος που γνωρίζουν είναι να ξεχρεώσουν κομματικά γραμμάτια που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά.

Αυτό είναι το επιτελικό τους κράτος, αυτοί είναι οι άριστοι, αυτοί είναι οι Μακεδονομάχοι που χάθηκαν από την “πιάτσα” καταπίνοντας την συμφωνία των Πρεσπών, γιατί έπιασαν “θεσούλες”

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να περάσει αυτό έτσι. Θα ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις “δουλιές” σας. Η Δημοκρατία κύριοι δεν είναι έτσι.

Η Δημοκρατία εμπερικλείει την αξιοκρατία, την ισότητα, το σεβασμό των δικαιωμάτων και άλλες πολλές έννοιες, οι οποίες είναι ξένες για σας.

Σ’ αυτές τις έννοιες στηρίζονται όλα τα σύγχρονα κράτη, κάτι που δεν θέλετε εσείς, γι’ αυτό γυρνάτε τη χώρα 50 χρόνια πίσω, στην εποχή των κοινωνικών φρονημάτων.

Η μόνη λέξη που σας ταιριάζει είναι ΝΤΡΟΠΗ. Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ”