Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Ποιες οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Αλεξάνδρειας – ποιος αναλαμβάνει την ηλεκτρική καρέκλα του τομέα καθαριότητας

Αλλαγμένο λοιπόν το διοικητικό σχήμα στο Δήμο Αλεξάνδρειας για το διάστημα μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου του 2021.

Στη διοίκηση συμμετέχουν για έναν ακόμη χρόνο δυο σύμβουλοι της παράταξης “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” που είχε ως υποψήφιο δήμαρχο τον Αργ. Πανταζόπουλο ενώ οι υπόλοιπες 3 θέσεις καλύπτονται από συμβούλους της παράταξης του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αφού σας παρουσιάσαμε στην Περισκόπηση την απόφαση του δημάρχου Π. Γκυρίνη για πρόσωπα και αρμοδιότητες, ας επιχειρήσουμε τώρα να κάνουμε μια ανασκόπηση της κατάστασης, όπως αυτή πλέον διαμορφώνεται σε επίπεδο αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων:

Αν εξαιρέσει κανείς λοιπόν την αλλαγή σε πρόσωπα (Ιερεμίας Κιοσέογλου αντί του Κ. Βενιόπουλου), υπάρχουν και αλλαγές στις αρμοδιότητες.

Ο Σάκης Κούγκας μετακινείται από την καθαριότητα στην αντιδημαρχία Διευθύνσεων Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ (μια αρμοδιότητα που είχε ο Στ. Δελιόπουλος). Οι οικονομικές υπηρεσίες “φεύγουν” από τον Ν. Σαρακατσιάνο και “περνάνε” στον Στ. Δελιόπουλο. Ο τομέας της καθαριότητας “περνάει” στον Νίκο Σαρακατσιάνο. Ο Στέφανος Δριστάς παραμένει στο πόστο του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού – αλλάζει όμως ενότητα αφού από αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πλατέος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αλεξάνδρειας (αρμοδιότητα που είχε ο Σ. Κούγκας).

Τέλος, ο νεοεισερχόμενος Μ. Κιοσέογλου αναλαμβάνει Τεχνικές Υπηρεσίες, Πράσινο και Αγροτική Ανάπτυξη ενώ ορίστηκε και αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Πλατέος (μια αρμοδιότητα που είχε ο Στ. Δριστάς).