Κατηγορίες
Ημαθία

Σε πρόγραμμα κατάρτισης συμμετείχε η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας

Από τη Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με μεγάλη ικανοποίηση η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο συμμετείχαν 12 μέλη και φίλοι της Λέσχης, από το ΚΕΚ Θεσσαλονίκης με τίτλο “Διάσωση από βράχο. Βασικές αρχές βουνού και ορειβασίας” διάρκειας 50 ωρών.

Οι πολυήμερες δραστηριότητες περιελάμβαναν τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική εξάσκηση στον Άγιο Νικόλαο, στο αναρριχητικό πεδίο στον Αλιάκμονα και στην Κουτσούφλιανη, υπό τις οδηγίες του εξαιρετικού εκπαιδευτή ορειβασίας αναρρίχησης – οδηγό βουνού κ. Μήτσιου Βασίλειου.

Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τους εκπαιδευόμενους τόσο σε σχέση με την εκπαίδευση όσο και απέναντι στον Κορωνοϊό.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Μήτσιο Βασίλειο για τον ζήλο και την επαγγελματική του προσέγγιση.

Η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας σχεδιάζει την πραγματοποίηση του δεύτερου σκέλους εκπαίδευσης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και καλεί τα μέλη της Λέσχης να δηλώσουν συμμετοχή από τώρα, μιας και οι θέσεις είναι περιορισμένες.