Κατηγορίες
Ημαθία παιδεία

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων – το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Σε μήνυμά του, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2020, ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες για το δύσκολο «ταξίδι» που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας σε μια τόσο διαφορετική χρόνια, προσδοκώντας να φτάσουν στην δική τους «Ιθάκη». Καταφέρατε με προσωπικό αγώνα και ζήλο να επιτύχετε τους στόχους σας και να ανταμειφθείτε για την πολύχρονη προσπάθειά σας.

Θα ήταν παράλειψη, όμως, να μην απευθύνω θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς καθώς και στους καθηγητές των μαθητών που στάθηκαν ακούραστοι «συνοδοιπόροι» στο ταξίδι αυτό. Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώσαμε φέτος, ήσασταν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα των παιδιών.

Σε όλους εσάς που δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποια σχολή, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά συνεχίζεται με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στους προσωπικούς σας στόχους. Ευκαιρίες θα έχετε πολλές αρκεί να μην χάσετε ποτέ την πίστη στις δυνάμεις σας και να θυμάστε πάντα ότι, με σκληρή δουλειά, η επιτυχία είναι δεδομένη.”