Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

Αίτηση για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο Πλατέος έκανε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Αίτηση για να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο Πλατέος κατέθεσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας, μια αίτηση που σημαίνει πολλά τόσο για τη συνέχεια της πορείας του Αγροτικού Αστέρα όσο και για την ίδια την Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα με την αίτηση, που κατέθεσε στο Δήμο Αλεξάνδρειας ο πρόεδρος της ομάδας Ν. Ντίνας, ζητείται η παραχώρηση χρήσης του γηπέδου του Πλατέος για προπονήσεις καθώς και για ορισμένα παιχνίδια του πρωταθλήματος της περιόδου 2020-2021 της ΕΠΣ Ημαθίας στο οποίο συμμετέχει η Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Η συγκεκριμένη αίτηση έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό αν στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος βρέθηκε διοικητικό σχήμα ή αν συνεχίσει το ίδιο και αν τελικά θα κατέβει η ομάδα του Πλατέος να αγωνιστεί (δείτε ΕΔΩ σχετικά – ορόσημο για τη συνέχιση της λειτουργίας της ομάδας είναι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου) ενώ την ίδια στιγμή Α.Ε. Αλεξάνδρειας (που ζητά το γήπεδο) οργανώνεται με γοργούς ρυθμούς και κλείνει το τελευταίο δεκαπενθήμερο διοικητικά και αγωνιστικά θέματα, με σκοπό να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα.

Φυσικά – επειδή το θέμα της παραχώρησης σε άλλη ομάδα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα διοικητικά της ομάδας του Πλατέος (γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τι θα γίνει με τον Αγροτικό Αστέρα) – αναμένονται εξελίξεις.