Κατηγορίες
Ημαθία παιδεία

Πανελλαδικές εξετάσεις: τα μηνύματα των δημάρχων Αλεξάνδρειας και Νάουσας

Σε μηνύματά τους, μετά από την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων (28/8/2020), οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, και Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, αναφέρουν:

Παναγιώτης Γκυρίνης – δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι φετινές επιτυχίες των μαθητών μας, όπως και κάθε χρόνο, δείχνουν το υψηλό μαθησιακό τους επίπεδο.

Με τη σημερινή τους επιτυχία επισφραγίζεται η προσπάθεια πολλών ετών. Εύχομαι οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν και μέσα από το δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν, να νιώσουν πλήρεις και ευχαριστημένοι.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, που καταφέρνουν να λειτουργούν τα σχολεία μας χωρίς ελλείψεις.

Στους μαθητές που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να επιτύχουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι η προσπάθεια δεν σταματά σε μια πρόσκαιρη αποτυχία και δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη.


Νικόλας Καρανικόλας – δήμαρχος Νάουσας

Εύχομαι από καρδιάς στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας, θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η σημερινή επιτυχία αποτυπώνει την προσπάθεια και την αγωνία μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής, όχι μόνο των μαθητών αλλά και των οικογενειών και των καθηγητών τους, που στάθηκαν αρωγοί σε όλη την εκπαιδευτική τους πορεία.

Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, που η προετοιμασία των μαθητών μας ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, καθώς έγινε σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Εύχομαι η επιτυχία αυτή των μαθητών μας, να ανοίξει τον δρόμο για μια όμορφη και εποικοδομητική πορεία στα έδρανα των ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και να αποτελέσει την αφετηρία για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους, εύχομαι να επιτύχουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν και να είναι βέβαιοι ότι με επιμονή, θέληση και αποφασιστικότητα θα καταφέρουν να δικαιώσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Καλή δύναμη και πρόοδο σε όλες και όλους! Καλή διαδρομή στο όμορφο «ταξίδι» γνώσεων και εμπειριών που μόλις ξεκίνησε!