Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: “ξεκινάμε – προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο”

Σε ενημερωτικό του το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια αναφέρει σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο και την προετοιμασία της ομάδας σε οργανωτικό επίπεδο:

Αγαπημένοι φίλοι του βόλεϊ. Πιστοί στο ραντεβού μας και την νέα αγωνιστική σεζόν. Μία σεζόν που αναμένεται ιδιαιτέρως συναρπαστική και φέτος τόσο στα αγωνιστικά μας τμήματα όσο και στα τμήματα υποδομών.


Ως Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ εξασφαλίσαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και τις προβλεπόμενες συνθήκες για ΑΣΦΑΛΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ σε ένα ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

 • Αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων Υγιεινής.
 • Επιλέξαμε και κρατήσαμε την έμπειρη προπονητική μας ομάδα, αποτελούμενη από πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α., συνεχίζοντας το “πλούσιο έργο” τους των τελευταίων ετών.
 • Ήρθαμε σε συνεργασία με :
  Ιατρικό επιτελείο (καρδιολόγο & ορθοπεδικό)
  Φυσιοθεραπευτή
  Διαιτολόγο
 • Στα τμήματα υποδομής εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα με σύγχρονους τρόπους εκγύμνασης, με νέα όργανα, καινούριες μπάλες, μεταφορά των μικρών μας αθλητών με μισθωμένο λεωφορείο αλλά και άρτια διοργάνωση πολλών τουρνουά Μίνι Βόλεϊ.
 • Αυξήσαμε τον αριθμό των ομάδων στα αναπτυξιακά μας τμήματα! Έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, καθοδηγούμενα από έμπειρους προπονητές.
 • Ενισχύσαμε ακόμη περισσότερο την Γυναικεία μας ομάδα, κρατώντας σχεδόν όλες τις αθλήτριές μας από την περσινή εκπληκτική μας σεζόν, προσθέτοντας κι άλλες αθλήτριες εγνωσμένης αξίας. Είμαστε σίγουροι ότι και την νέα αγωνιστική περίοδο θα πρωταγωνιστήσει η ομάδα της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
 • Συνεχίζουμε το περσινό μας μεγάλο επίτευγμα που δεν είναι άλλο, από την δημιουργία αγωνιστικής ομάδας Αγοριών. Το πιστέψαμε, το καταφέραμε, το συνεχίζουμε…
 • Αγωνιστική ομάδα αγοριών ηλικίας 8 έως 17 ετων!
 • Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Διοίκηση του Δήμου για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που φροντίζει με δικά του μέσα την καθαριότητα και την συντήρηση των εγκαταστάσεων (στο μέτρο του δυνατού).

Όπως θα διαπιστώσατε, παρά την δύσκολη χρονιά που διανύουμε, ως Διοίκηση προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το “καλύτερο”… Το “καλύτερο” των παιδιών μας, των αθλητών μας, της νεολαίας μας…

Ευχαριστούμε πολύ που για 40 ολόκληρα χρόνια εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στο ιστορικότερο σύλλογο της περιοχής κι απ’ τους ιστορικότερους της Μακεδονίας. Σας ευχαριστούμε για το περσινό μεγάλο ρεκόρ εγγράφων στο τμήμα Πετοσφαίρησης. Πάμε λοιπόν να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και φέτος …

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ένας σύλλογος με Διοίκηση, Προπονητές κι Αθλητές… κι όχι “όλα σε ένα”!
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ πάντα ένα βήμα μπροστά…
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ… “Never give up on your dreams”

Περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές στους:

Προπονητές
Σταυρόπουλος Γιάννης 6986577626
Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα 6979295382
Βοηθ. Προπ.
Χατζοπούλου Δήμητρα 6983388507

Διοικητικοί Υπεύθυνοι :
Παπαδήμας Γιώργος 6977892247
Παπαζήσης Γρηγόρης 6948824748