Κατηγορίες
αθλητικά μπάσκετ

Τίτλοι τέλους για το φετινό basketball summer camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (φωτορεπορτάζ)

Οι τίτλοι τέλους για το 1o basketball summer camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έπεσαν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020, στην Αλεξάνδρεια.

Στο φετινό πρώτο basketball camp, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια (στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου) από τις 6 έως και τις 11 Ιουλίου 2020 συμμετείχαν δεκάδες μικρά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 12 ετών και διοργανώθηκε από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, σε συνεργασία με τον γνωστό προπονητή και πρώην διεθνή παίκτη Νίκο Οικονόμου.

Τις ημέρες που διήρκεσε το camp δεκάδες μικροί παίκτες του μπάσκετ – αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό, υπό την καθοδήγηση του Ν. Οικονόμου και των συνεργατών του ΓΑΣ που τον πλαισίωσαν (Κώστας Σίσκος, Γιάννης Καραγιάννης και Θωμαή Νάτσου), έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια με βασικούς στόχους τα παιδιά να μάθουν όσο περισσότερα γίνεται για το μπάσκετ, να αναπτύξουν τεχνικές και τις ικανότητες τους, να μάθουν να συνεργάζονται και κυρίως να περάσουν ώρες μαζί ευχάριστα παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Δείτε στη συνέχεια φωτορεπορτάζ από την τελευταία ημέρα του camp, το οποίο έληξε με μια μικρή τελετή κατά την οποία δόθηκαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά.

Αναμνηστικά δόθηκαν επίσης για τη βοήθεια τους και την προσφορά τους στο camp στον Ερυθρό Σταυρό Αλεξάνδρειας και στον Κώστα Σίσκο.