Κατηγορίες
παιδεία

Στο διαδίκτυο και στα σχολεία οι βαθμοί των υποψηφίων των Πανελλαδικών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας (στις αναρτηθείσες λίστες εμφανίζεται μόνο ο κωδικός των υποψηφίων, χωρίς ονοματεπώνυμα) και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr (όπου πρέπει να γίνεται χρήση του 8-ψήφιου κωδικού και των 4 αρχικών χαρακτήρων από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες).

Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 72.257 από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ (με το νέο σύστημα), 7.092 από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ (με το παλιό σύστημα) και 15.579 από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ.

Η οριστικοποίηση των μηχανογραφικών θα γίνεται από το Σάββατο 11 μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στη διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Μετά τις 17 Ιουλίου θα κλείσει και αυτή η δυνατότητα. Οι γνωρίζοντες τα προβλήματα που συνήθως δημιουργούνται, προτείνουν οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν το μηχανογραφικό τους και να έχουν συνεχώς στη διάθεσή τους τα στοιχεία για τις τελικές προτιμήσεις που δήλωσαν.