Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ο Πρωταθλητής του σλάλομ είναι στην Αλεξάνδρεια

Το σλάλομ το έχουμε συνηθίσει ως χειμερινό άθλημα. Σκι, μπαστούνια, χιονάκι και αθλητές να ελίσσονται ανάμεσα σε πολύχρωμα κοντάρια για το ποιος θα “κατέβει” πιο γρήγορα μια συγκεκριμένη διαδρομή.

Τις τελευταίες δεκαετίες το βλέπουμε και σε πιο “θερινή” και… δροσερή μορφή, με κάτι τύπους να μπαίνουν μέσα σε ένα κανό και να κάνουν τα ίδια σε ποτάμια ή με άλλους που με ένα σκι στα πόδια κάνουν μια από τα ίδια στη θάλασσα.

Σαν το σλάλομ όμως της Αλεξάνδρειας δεν υπάρχει!

Οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων κάνουν σλάλομ στη Βετσοπούλου, ανάμεσα σε:
– άλλα οχήματα που είναι παρκαρισμένα με τα αλάρμ αναμμένα (το γνωστό “αδερφέ, επιστρέφω σε πέντε!“,
– φορτηγά που θυμήθηκαν να κάνουν παραδόσεις στις 11 ή στις 12 το μεσημέρι,
– διπλοπαρκαρισμένα που είναι αφημένα στη μέση του δρόμου επειδή κάποιοι πανέξυπνοι καταστηματάρχες έβαλαν σε μόνιμη στάθμευση μηχανάκια ή καρέκλες (μειώνοντας έτσι σημαντικά τον ήδη μικρό αριθμό θέσεων στάθμευσης)
– πεζούς που δεν περνάνε από τις διαβάσεις (οι οποίες, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, είναι μια εδώ και η επόμενη στο Νησέλι αντί να υπάρχουν δυο σε κάθε τετράγωνο) και πετάγονται από το πουθενά.

Τελικά εκεί στην Εθνική Ελλάδας στο σκι λάθος κόσμο παίρνουν. Ας πάρουν κάποιον από τους οδηγούς αυτοκινήτων ή δικύκλων της Βετσοπούλου. Το μετάλλιο είναι εγγυημένο…!!!