Κατηγορίες
Δήμος Βέροιας Ημαθία

Δωρεά 2 οικοπέδων από το Δήμο Βέροιας στα “Παιδιά της Άνοιξης”

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 υπογράφτηκε στο Δημαρχείο της Βέροιας, μεταξύ του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της Προέδρου του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, κας Νόρα Σαρκατζή (παρουσία Συμβολαιογράφου της Βέροιας), η δωρεά δύο οικοπέδων στην Τοπική Κοινότητα Πατρίδας του Δήμου Βέροιας (ενός 6.500m2 και ενός 4.253m2) για την ανέγερση δύο δομών του φορέα.

Η μία δομή θα λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) και η άλλη ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.).

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για το αδιαπραγμάτευτο ενδιαφέρον και την καθοριστική συμβολή του.

Παράλληλα, ο Σύλλογος χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ και βαθιά ευγνωμοσύνη στον κ. Αντώνη Καγκελίδη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς”, στον κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας, στην Πολεοδομία Βέροιας, στον συμβολαιογράφο που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και σε όλους όσους αναδεικνύουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους έμπρακτα. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά συναισθήματα καθώς η προσφορά όλων υπήρξε ανεκτίμητης αξίας.

Με βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Το Δ.Σ. του Συλλόγου