Κατηγορίες
βουλευτές Ημαθία Καρασαρλίδου Φρόσω

Δήλωση Καρασαρλίδου για τη λειτουργία του Τελωνείου Βέροιας

Σε γραπτή δήλωσή της για τη λειτουργία του Τελωνείου Βέροιας η βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Φρόσω Καρασαρλίδου αναφέρει τα ακόλουθα:

“ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

Νέα επιτυχία των “αρίστων” και του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. “Έκλεισε” το Τελωνείο Βέροιας λόγω έλλειψης προσωπικού. Λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας για εργασίες: α) Στρατιωτικών εφοδίων, β) Υγειονομικού υλικού και φαρμάκων, γ) Καυσίμων, δ) Ζώντων ζώων. Μεγάλο το πλήγμα για τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ!

Η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδας σημειώνει ότι το Τελωνείο Βέροιας είναι αδύνατον να αντεπεξέλθει στο έργο του δίχως σημαντική ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, καλεί δε τη διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε. να αναλάβει τον υπηρεσιακό της ρόλο, τις ευθύνες που της αναλογούν και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την επαρκή στελέχωσή του.

Εμείς καλούμε τον πολιτικό προϊστάμενο αρμόδιο υπουργό εξ Ημαθίας, να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες και άμεσα να λύσει το θέμα.

Καλούμε επίσης τους φορείς τις Ημαθίας σε ετοιμότητα για το Τελωνείο στην Κουλούρα, γιατί με τους “αρίστους” και το επιτελικό τους κράτος, ο εφησυχασμός και η εμπιστοσύνη δεν πρέπει να υπάρχουν.

ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ”