Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας σχόλιο επικαιρότητας

Ιούλιος μόλις μπήκε κι όμως ακούγονται ήδη πολλά…

Ο Ιούλιος μόλις μπήκε, όμως είναι ήδη διάχυτη η αίσθηση ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ενόψει Σεπτεμβρίου (και αλλαγών) ετοιμάζει κάτι σε πολιτικό επίπεδο, σαν τον μάγειρα που κλείστηκε στην κουζίνα και δοκιμάζει συνταγές μέχρι να του βγει η πιο καλή!

Είναι όμως έτσι;;


Ότι κι αν ακούγεται είναι σίγουρο πως δεν ισχύει επειδή ο Γκυρίνης ούτως ή άλλως δεν ανοίγει με τίποτε τα χαρτιά του.
Ακόμη κι αυτό να μη συνέβαινε όμως, αν μιλήσει κάποιος με τον Γκυρίνη θα καταλάβει σχετικά γρήγορα πως είναι νωρίς ακόμη για να ειπωθούν τα περί… εγκλεισμού στην κουζίνα και περί μαγειρεμάτων (άσχετα αν εμείς εδώ στην Περισκόπηση έχουμε όπως βλέπετε αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο, στο οποίο μάλιστα ο πρωταγωνιστής χαμογελάει “ύποπτα”!).

Άλλα πράγματα τον απασχολούν, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος λέει (και το εννοεί) “τα παράπονα στο δήμαρχο” κι όχι “τα παράπονα στον αντιδήμαρχο” ή “τα παράπονα στο πρόεδρο της ΔΕΥΑ, του ΟΠΑΚΟΜ ή της ΚΕΔΑ”.

Οπότε σίγουρα μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου άπαντες – εκ του πολιτικού προσωπικού που έχει στη διάθεσή του – θα κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους και για την ικανότητά τους να κάνουν “ομαδικό παιχνίδι”.
Και τα νέα όσον αφορά πρόσωπα και (επανα)σχεδιασμό δεν θα πρέπει να τα περιμένουμε νωρίτερα απ’ την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.