Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας κοινωνία

Η 28χρονη Μαριάννα χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Η 28χρονη Μαριάννα Μπιτέρνα από τη Νάουσα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας στο δύσκολο αγώνα που δίνει και έκκληση σε όλους απευθύνουμε και εμείς από εδώ, απ’ την Περισκόπηση.

Η 28χρονη Ημαθιώτισσα υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και χρειάζεται να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης, όμως η δαπάνη είναι πολύ μεγάλη (φτάνει τα 4.000 ευρώ το μήνα, πέραν του ασφαλιστικού της ταμείου) λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της.

Για παροχή βοήθειας στην κοπέλα έκκληση έχει απευθύνει και ο Δήμος Νάουσας, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η κοινωνία της Νάουσας αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Στον δύσκολο αγώνα της 28χρονης Μαριάννας και της οικογένειάς της, στον οποίο βρίσκεται σύσσωμο το κοινωνικό σύνολο, ο Δήμος Η.Π. Νάουσας στέκεται από την πλευρά του αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας στήριξης.

Καλούμε τους Δημότες και όλους τους φορείς του Δήμου Νάουσας που θέλουν να συνδράμουν οικονομικά, να προβούν σε κατάθεση χρηματικού ποσού, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που έχει γνωστοποιηθεί από τους συγγενείς της 28χρονης και ειδικότερα:

Τράπεζα Πειραιώς, GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075
Bic: PIRBGRAA

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος της Η.Π. Νάουσας προχωρά άμεσα στην καταβολή ποσού, με σκοπό την βοήθεια στην κάλυψη των νοσηλίων της νεαρής κοπέλας, ενώ για όσους πολίτες δεν μπορούν να μεταβούν σε τράπεζα, από τις 14 Ιουλίου δίνεται η δυνατότητα να μπορούν να καταθέτουν στα ταμεία του Δήμου, χρηματικό ποσό δωρεάς που επιθυμούν, για την υποστήριξη της Μαριάννας.