Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κοινότητα Τρικάλων

Γκυρίνης για Ιτούδη: “δωρεά που δείχνει την ύψιστη σημασία της προσφοράς”

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με το νέο γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της CSKA Μόσχας Δ. Ιτούδη για τη προσφορά του στον Αθλητισμό της Κοινότητας Τρικάλων, ανακατασκευάζοντας το γήπεδο μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε:

Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τα Τρίκαλα και εγώ ως Δήμαρχος θέλω εκ μέρους των πολιτών να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να αναγνωρίσω την προσφορά του Δημήτρη Ιτούδη, στη νεολαία και ιδιαίτερα στον αθλητισμό ανακατασκευάζοντας το γήπεδο Μπάσκετ του Σχολείου.

Η σημερινή μέρα είναι επίσης σημαντική και για τους συγγενείς του Δημήτρη Ιτούδη που βλέπουν να αναγνωρίζεται η συνεισφορά του δικού τους ανθρώπου.

Η δωρεά του Δημήτρη, του Τρικαλινού Δημήτρη, δείχνει την ύψιστη σημασία της προσφοράς δημότη μας απ όπου και αν βρίσκεται στο κόσμο. Το όνομα σου Δημήτρη Ιτούδη έχει καταξιωθεί στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο χώρο του Αθλητισμού και είναι αναγνωρισμένο σε ολόκληρο το κόσμο”.