Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια τοπική επικαιρότητα

Συνάντηση Γκυρίνη – Παράσχου για θέματα της δομής προσφύγων της Αλεξάνδρειας

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και του νεοδιορισθέντα διοικητή της Δομής Προσφύγων της Αλεξάνδρειας Κίμωνα Παράσχου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κ. Παράσχου κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της δομής, γενικότερα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής καθώς και της συνεργασίας με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Γράφει στην ανάρτησή του στο facebook ο Κ. Παράσχου:

Είχα την ευκαιρία σήμερα, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διοικητής τής ανοικτής Δομής Αλεξάνδρειας αιτούντων Άσυλο, να συναντηθώ με τον Δήμαρχο . Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινή διαβίωση τής Δομής, όπως η καθαριότητα, ασφάλεια, οι χώροι πρασίνου , ακόμα και η αξιοποίηση κονδυλίων τού Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προς όφελος τής Δομής καί τού Δήμου Αλεξάνδρειας. Τέλος συμφωνήσαμε στην τακτική συνεργασία με τις υπηρεσίες τού Δήμου για την καλή λειτουργία τής Δομής αιτούντων Άσυλο και για την άριστη εικόνα στην κοινωνία της Αλεξάνδρειας.