Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β’ Εθνικής – 2η θέση για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Στην τελευταία εξέλιξη που αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ, δηλαδή στην επικύρωση της βαθμολογίας και στην κατάκτηση της 2ης θέσης σε αυτό, αναφέρεται ενημερωτικό του τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΠΕΜ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η μία και μοναδική ομάδα της πόλης μας, ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ κατέκτησε την 2η θέση !

Μετά από μία περιπετειώδη αγωνιστική σεζόν, με μεγάλο ενδιαφέρον και συγκινήσεις, τα φίνα κορίτσια μας έφτασαν στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών του τμήματός μας. Σ’ ένα πρωτάθλημα που συμμετείχαν έμπειρες και δυνατές ομάδες, μπήκαμε δυνατά, οι αθλήτριές μας έδωσαν και την “ψυχή” τους, με μεγαλύτερο “παράσημο” την αναγνώριση της ποιότητας της ομάδας μας από το σύνολο των αντιπάλων.

Δυστυχώς η πανδημία κι οι επιπτώσεις της(διακοπή του πρωταθλήματος), μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την 1η θέση, παρόλο που είχαμε βάσιμες ελπίδες. Έστω κι έτσι όμως η περηφάνια για τις αθλήτριές μας είναι μεγάλη! Τόση που μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, να συνεχίσουμε όλοι μαζί ότι αρχίσαμε…

Ως Διοίκηση αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι από τα πρόσωπα που εμπιστευτήκαμε τα οποία έδωσαν αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους τους αμφισβήτησαν!!!

Συγχαρητήρια στον προπονητή κι “αρχιτέκτονα” της εξαιρετικής ομάδας που δημιούργησε κ. Γιάννη Σταυρόπουλο.
Συγχαρητήρια στις “πρωταγωνίστριες” :
Χατζοπούλου Δήμητρα, Τόζογλου Γεύση, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Ντούφα Στέλλα και Τρύπου Έλσα

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως στον Ίκαρο Έδεσσας για την κατάκτηση της 1ης θέσης, όπως επίσης και στην διαιτησία που “στάθηκε” σε υψηλό επίπεδο!”